ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ? ДЕМОКРАТСКА ДЕСНИЦА

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Добавлено от admin
9 Просмотры
Груевски го зголеми нашето Владино трошење за 4,1 милјарди Евра за последниве 5 години
Со последните 220 милиони евра повлечени од кредитот од ММФ надворешниот долг на Македонија достигна 4,25 милијарди евра или 64% од БДП
… според овој параметар Македонија влезе во групата ВИСОКО ЗАДОЛЖЕНА ЗЕМЈА и не ги исполнува условите за влез во Европската Монетарна Унија….
КАДЕ ОТИДОА СИТЕ ОВИЕ ПАРИ?
Категория
Новости телеканала 24/365
Теги
Демократска Десн, Политика, Избори 2011, Груевски, Филип Петровски, Македонија, Десница, Демократска

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
Яндекс.Метрика