КАЖИ НЕ НА НАСИЛСТВОТО! ДА НА ВИСТИНАТА!

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Добавлено от admin
10 Просмотры
This video was made ​​as a direct response for the campaign of "Municipality of Ohrid", OSCE and MVR. This institutions are trying in bad and wrong way to prevent violence among youth. I am asking the "VIMEO" authorities if they receive any request for the removal of this video, please do not do so, to avoid violating the right of free speech and opinion.


Ова видео е направено како директен одговор на кампањата на "Општина Охрид" OSCE и МВР, која на лош и погрешен начин се обидуваат да спречат насилство меѓу младите. Моите намери не се ширење на насилство туку подобро информирање на народот. Се молат надлежните од "ВИМЕО" доколку добијат некакво барање за отстранување на ова видео да не го сторат тоа за да се сочува правото на слободно изразување и мислење.
Категория
Новости телеканала 24/365
Теги
metalci, металци, policija, полиција, tepane, тепање, nasilstvo, насилство, politika, политика, opstina ohrid, општина охрид, МВР, MVR

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
Яндекс.Метрика