Добро пожаловать
Вход / Регистрация

со маоистите и прогресивни�

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

К сожалению, только зарегистрированные пользователи могут создавать списки воспроизведения.
URL


Добавлено от Admin В Новости телеканала 24/365
4 Просмотры

Описание

што ќе основаат нова комунистичка партија.[23] Највеќето комунисти денес ја осудуваат КПК како капиталистичка. Особено спротиставени на нејзината политика се антиревизионистите и приврзаниците на Кинеската нова левица во рамките на самата партија. КПК раководи со земјата во еднопартиски систем на управување, со тоа што постојат и други партии, кои одговараат на Одделението за работа со Обединетиот фронт и не се независни и опозициски. Опстојувањето на еднопартискиот систем се делумно должи на антиколонијалната и „народноослободителна�

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
RSS
Яндекс.Метрика